Dana 17.10.2023. smo obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našoj školi. Učenici su izrađivali njoke od muškatne tikve koje nam je donirao gospodin Milan Živolić te pekli paštine i galete na tosteru, kuharica nam je pripremila šugo, a roditelji i nonići, babe i didi poslali još lijepih i finih slastica. Mlađi su učenici nadopunili svoje znanje i zavičajnoj kuhinji, a stariji su učenici odigrali kviz kojim su pokazali snalaženje na europskoj gastronomskoj karti. Učenici 6. i 7. razreda su s učiteljicom Kristinom i Vesnom pripremili kratke recitacije povodom obilježenog dana, a najmlađi su nam zapjevali. Hvala svima na uloženome trudu i neka nan je i klitu!
Izvanučionička nastava – Krk
Dana 8. svibnja 2025. učenici predmetne nastave su proveli lijep i ispunjen dan na Krku. Posjetili su interpretacijski centar maritimne baštine DubOak u Malinskoj, Jurandvor i grad Krk te saznali koja je tajna veza između Roverije i Malinske-Dubašnice. Na kraju su u...