Dana 17.10.2023. smo obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našoj školi. Učenici su izrađivali njoke od muškatne tikve koje nam je donirao gospodin Milan Živolić te pekli paštine i galete na tosteru, kuharica nam je pripremila šugo, a roditelji i nonići, babe i didi poslali još lijepih i finih slastica. Mlađi su učenici nadopunili svoje znanje i zavičajnoj kuhinji, a stariji su učenici odigrali kviz kojim su pokazali snalaženje na europskoj gastronomskoj karti. Učenici 6. i 7. razreda su s učiteljicom Kristinom i Vesnom pripremili kratke recitacije povodom obilježenog dana, a najmlađi su nam zapjevali. Hvala svima na uloženome trudu i neka nan je i klitu!
Izvanučionička nastava
U petak ujutro, učenici 3. i 4. razreda krenuli su na uzbudljivu izvanučioničku nastavu u Pazin – i to vlakom! Sama vožnja bila je poseban doživljaj, a vesela atmosfera među učenicima nagovijestila je sjajan dan. Prva postaja bio je Državni arhiv u Pazinu, gdje su...