Datum objave: 28. prosinca 2023.
Kategorija: Naslovnica

Kraj prvog polugodišta

Ovu smo godinu zatvorili veseljem i zabavom. Učenici predmetne nastave pogledali su film Wonka – Kako je Willy postao Wonka i posjetili Pulski advent u četvrtak.

U petak smo se družili s najmilijima nam. Sadašnji i bivši učenici, učitelji, nenastavno osoblje, roditelji, babe i didi, none i nonići, zrmani, kumi, šantuli, pretelji… Ma svi su se okupili u našem društvenom domu u Juršićima i uživali u Božićnoj priredbi te nam ispraznili božićni štand.

Hvala našem Grgi Orliću na pravoj kraljevskoj smrikvi koju je s našim domarom postavio u domu, našoj vrijednoj kuharici na fritulama kojima smo se zasladili, našim učiteljima i učenicima koji su uredili, sredili i uljepšali prostor škole i učiteljicama i učenicima koji su ga ispunili toplim i prigodnim programom. Svakako hvala i Općini koja se pobrinula da nam prostor bude ugodan i topao i našem Neviju Orliću da imamo gdje sjediti, a Deanu Pustijancu da se jasno i glasno čujemo. Hvala i Mauru Racanu koji nam je harmonikom održavao veselu atmosferu kao i Luciji Kalčić koja je svojim fotookom ovjekovječila neke male ali velike trenutke i ljude. I naravno, hvala svima koji ste došli i ispunili nam srca i zaželjeli nam sve najbolje.

Sad je na nama da vam poželimo sretan i vedar Božić i uspješnu, veselu i ljubavlju ispunjenu novu 2024. u kojoj imate na čemu, baš kao mi sad, biti zahvalni. Kad se male ruke slože, sve se može! Da bimo i klitu!

Pročitajte još

Posjet Let’s Grow! konferencije

Posjet Let’s Grow! konferencije

Učenici OŠ Juršići i OŠ Marčana koji pohađaju izvannastavnu aktivnost robotike, s učiteljicom informatike Sanelom Bodiš, posjetili su ICT konferenciju Let's Grow. Tema ovogodišnje konferencije je bila AI u fokusu. Predavanja koja su učenici ativno pratili izlagali su...

“S kud si? Čigov si? Naš si!”

“S kud si? Čigov si? Naš si!”

Dragi i poštovani sumještani,pozivamo Vas na druženje s nama u OŠ Juršići 17. svibnja 2024. u 17:30 povodom projekta zavičajne nastave "S kud si? Čigov si? Naš si!" i aktivnosti "Ću ti pročitati ku biš mi povida". Mi ćemo Vam čitati o putovanjima radi ljubavi, posla,...

Skip to content