Dana 17.10.2023. smo obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našoj školi. Učenici su izrađivali njoke od muškatne tikve koje nam je donirao gospodin Milan Živolić te pekli paštine i galete na tosteru, kuharica nam je pripremila šugo, a roditelji i nonići, babe i didi poslali još lijepih i finih slastica. Mlađi su učenici nadopunili svoje znanje i zavičajnoj kuhinji, a stariji su učenici odigrali kviz kojim su pokazali snalaženje na europskoj gastronomskoj karti. Učenici 6. i 7. razreda su s učiteljicom Kristinom i Vesnom pripremili kratke recitacije povodom obilježenog dana, a najmlađi su nam zapjevali. Hvala svima na uloženome trudu i neka nan je i klitu!
Cinco dias sin dormir?! Vale!
U listopadu prošle godine saznali smo kako ćemo u travnju ugostiti učenike iz Valencije u Španjolskoj. Nadali smo se zabavi, druženju i drugačijoj nastavi, ali nam ni na kraj pameti nije bilo da će nam, kad odu, biti toliko teško.Upoznali smo ih preko videopoziva na...