preskoči na sadržaj

Osnovna škola Juršići

1. faza: Školska godina 2011./2012. proljetni praznici
 

Na početku školske godine 2011./2012. roditelji su pozitivno reagirali na zamolbu ravnateljice da za vrijeme proljetnih praznika sudjeluju u obnovi oštećene fasade škole. Općina je pokazala razumijevanje i financirala nabavu materijala.
   
Odazvao se velik broj roditelja, njih dvadeset jedan. U razdoblju od 30. ožujka do 3.travnja 2012.g.  uspjeli su sanirati i obojati pročelje i stubišni dio školske zgrade i drvene krovne grede. Radilo se od ranog jutra do večernjih sati s namjerom da se izbjegne najavljeno pogoršanje vremenskih prilika.
   
Tehničku podršku u skelama pružili su učitelj Ljubomir Višnjić i roditelj Ivica Lukin koji ima građevinski obrt. Pod njegovim stručnim nadzorom obavljali su se svi radovi.
   
Rad na fasadi obavljen je profesionalno, zahvaljujući stručnom vodstvu roditelja Dragutina Milovana, profesionalnog soboslikara koji je prvi dolazio i zadnji odlazio iz školskog dvorišta. Svakodnevnom radu pridružili su se učitelji Ljubomir Višnjić i Dragan Gudić, te naš kućni majstor Ivan Stanić.
   
Roditelji su sudjelovali u radu onoliko koliko su im dozvoljavale radne obveze. Najveći odaziv bio je u subotu, a imali smo i radnu ekipu koja je dolazila svaki dan.
   
Entuzijazam i spremnost na rad koji su pokazali roditelji bio je nevjerojatan.
 
Sudjelovali su u radovima cijeli dan te odlazili odraditi noćne smjene ili su nakon noćne smjene i kratkog odmora dolazili pomoći ostalima u radu. Koristili su dane godišnjeg odmora ili dolazili direktno s radnog mjesta u školu. U trenucima predaha razmjenjivali su sjećanja na školske dane jer su i sami bili učenici OŠ Juršići. Složili su se da su glavni ciljevi akcije postignuti. Djeca će sada boraviti u ljepšem i sigurnijem školskom okruženju, naučit će poštivati rad drugih te bolje čuvati školsku imovinu. Roditelji su pokazali da još uvijek postoji optimizam, volja, nesebičnost i spremnost na suradnju. To je istovremeno poruka koju su poslali svojoj djeci, našim učenicima.
   
Borbena šestorica Dragutin Milovan, Ivica Lukin, Milan Sandrić, Vedran Vitasović, Dragan Gudić i Ivan Stanić u utorak, posljednjeg  dana rada, vodili su napornu utrku s kišom kako bi se obnova fasade privela kraju te skinula skela. 
 
Roditelji koji su sudjelovali u obnovi fasade:
Lukin Ivica, Milovan Dragutin, Sandrić Milenko,Vitasović Vedran te Bilić Igor, Buršić Dalibor, Banković Denis, Bilić Milan, Butković Ivan, Butković Marino, Brščić Boris, Macan Milan, Macan Darko,Milovan Ivan, Milovan Zoran, Miočić Mario,Orlić Ljubomir, Racan Zlatko, Rumin Edo i Vrtačić Slađan.
 
Djelatnici škole:
Ljubomir Višnjić, Dragan Gudić, Mario Mihaljčić, Ivan Stanić, ravnateljica i učenici Marko i Mario Lukin

Školski projekti

 
Jelovnik
 
VOZNI RED
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Zakoni i pravilnici
 
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 2. 2010.

Ukupno: 202038
 
Tablet ŠZŽ
 
E-dnevnik
 
UPISI U SREDNJU

 
Obnova škole
 
ROBOTIKA

 
Korisni linkovi

 
 > O školi  > Obnova škole  > 1. faza: Proljeće 2011./2012.
CMS za škole logo
Osnovna škola Juršići / Juršići, HR-52342 Juršići / os-jursici.skole.hr / ured@os-jursici.skole.hr
preskoči na navigaciju