preskoči na sadržaj

Osnovna škola Juršići

Profesionalna orijentacija

Dragi osmaši na ovoj web stranici možete pronaći više informacija o upisima u srednju školu koje vam je pripremila školska prihologinja.

Gospodarska škola Buje

Industrijsko - obrtnička škola Pula

Industrijsko - obrtnička škola Pula, prezentacija

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

HOK brošura: Želim biti majstor

HOK letak: Želim biti majstor

 

22.04.2021.

 • Dobar dan dragi osmaši . Dobili smo obavijest da Škola primjenjenih umjetnosti i dizajna Pula, neće održati uživo prezentaciju škole, radi epidemiološke situacije. Sve informacije o školi dostupne su na sljedećoj poveznici: http://ss-primijenjenihumjetnostiidizajna-pu.skole.hr/upisi Lijep pozdrav
 • Dragi učenici 8.r. na priloženoj poveznici na temu profesionalnog usmjeravanja je moguće izračunati svoje bodove za srednju i općenito naći različite korisne informacije o srednjim školama. https://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/ Srdačan pozdrav
 • Dragi osmaši , stigle su informacije o upisu u Pomorsku školu Bakar (blizu Rijeke) ako se netko želi odlučiti za tu školu. Možete ostvariti pravo na stipendiju od 800kn mjesečno i smještaj u učeničkom domu ako upišete zanimanje pomorskog nautičara ili tehničara za brodostrojarstvo.
 • Dragi osmaši, na navedenim web adresama, možete saznati više korisnih informacija o izboru zanimanja te rješiti zanimljive upitnike i dobiti ideju o svojoj budućoj karijeri. Nadam se da ćemo zajedno nastaviti uživo u školi, raditi na izboru srednje škole i budućeg zanimanja.

 

www.upisi.hr

http://mrav.ffzg.hr/

www.ucenici.com

www.hzz.hr (e-usmjeravanje.hzz.hr)

www.cisok.hr

 

27.04.21.

 • Dragi osmaši, prema portalu moj-posao. net ovo je lista 40 zanimanja budućnosti. Pogledajte da li se vaše željeno zanimanje nalazi među njima! Sretno
 1. Digitalni instalater
 2. Fizikalni terapeut
 3. Radni terapeut
 4. Pomagač u kućanstvu
 5. Radnik u kući
 6. Specijalist za sluh
 7. Medicinski znanstvenik
 8. Zubni higijeničar
 9. Nanomedicinski stručnjak
 10. Veterinar
 11. Optičar
 12. Osobni ljekarnik
 13. Osvještavatelj mogućnosti
 14. Podatkovni znanstvenik
 15. Cloud-broker
 16. Multimedijski urednik
 17. Aktuar
 18. Digitalni arhitekt
 19. Profesionalni menadžer u javnoj upravi
 20. Konzultant za dobrobit starijih
 21. Upravitelj otpadnim podacima
 22. Organizator virtualnog smeća
 23. Upravitelj avatarom u učionici
 24. Virtualni odvjetnik
 25. Haptički programer
 26. Vertikalni poljoprivrednik
 27. Policajac za kradljivce kiše
 28. Savjetnik novog poduzeća
 29. Menadžer istraživačkog rada
 30. Osobni menadžer za brendove
 31. Računalni programer
 32. Svemirski poljoprivrednik
 33. Znanstvenik za zaštitu okoliša
 34. Neurokirurg za povećanje memorije
 35. Biomedicinski inženjer
 36. Kontrolor
 37. Logističar
 38. Stručnjak za dijagnostičku medicinsku sonografiju
 39. Tržišni analitičar i marketinško-prodajni stručnjak
 40. Posrednik za sanaciju loših kredita

Izvor: Lider

 

 • Dragi osmaši, kako ove godine radi epidemiološke situacije nije moguće održati promociju i prezentaciju obrtničkih zanimanja fizički, očekujte materijale vezane za isto, ovdje .

 

28.04.21.

 • Dobro jutro dragi osmaši . U prilogu se nalaze informacije o upisu i zanimanjima u Industrijsko - obrtničku školu Pula. Lijep pozdrav od psihologinje

 

12.05.21.

 • Dobar dan dragi osmaši , u prilogu se nalaze materijali za upis u Školu za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, Gospodarsku školu Buje, a na ovoj poveznici možete vidjeti informacije za upis u poljoprivrednu školu.

Sadržaji koji se nalaze u brošuri i letku nalaze se i na školskoj web stranici SŠ Mate Balota u Poreču, baner na desnoj strani „Upiši poljoprivrednu“ - http://ss-mbalote-porec.skole.hr/ Do istih sadržaja možete doći i upisivanjem u tražilicu: upisipoljoprivrednu. Na web stranici te škole je postavljen i video kojeg možete pogledati.

 

 • Dragi osmaši , pogledajte ovdje priloženi letak o OBRTNIČKIM ZANIMANJIMA. Obrtnička zanimanja u Puli nude Industrijsko-obrtnička škola, Strukovna škola i Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli. Lijep pozdrav

 

18.05.21.

Lijep pozdrav od psihologinje

 

26.5.2021.

Iskazivanje interesa za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u

Učenici 8.r. naše škole koji se žele upisati u razredne odjele za sportaše, obavezni su pratiti rokove za isto. Od 25. svibnja 2021. godine počeo je teći rok za iskazivanje interesa za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u.

Ako zainteresirani učenici u zadanom roku od 25. svibnja do 31. svibnja 2021. ne iskažu interes, neće biti u mogućnosti ostvariti bodove za upis u razredne odjele za sportaše te se neće moći upisati u razredne odjele za sportaše.

Lijep pozdrav od psihologinje škole

 

28.5.2021.

Dragi osmaši i roditelji,

U dokumentu Odluka o upisu učenika u 1.razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. nalaze se datumi upisnih rokova te struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. pa vas pozivamo da pogledate dokument i tablice s podacima.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_05_55_1107.html

Lijep pozdrav od psihologinje

 

28.5.2021.

Dragi osmaši i roditelji,

zbog situacije s virusom COVID-19 ove godine Tehnička škola Pula neće organizirati dan Otvorenih vrata za učenike 8. razreda stoga ovdje imate link na kojem se nalaze informacije o usmjerenjima i uvjetima upisa. Prezentacija škole HR.pptx

Lijep pozdrav od psihologinje :-)

 

28.5.2021.

Natječaj za zanimanje policajac/policajka, poziv na suradnju

Dobili smo informaciju od  UO za obrazovanje sport i tehničku kulturu te obavijest PU istarske o mogućnostima izbora zanimanja policajac/policajka. Informaciju, kao mogućnost izbora zanimanja, ovdje prilažemo.

 Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini. Nažalost, zbog situacije s virusom Covid-19 ove godine nisu u mogućnosti organizirati dane otvorenih vrata, na kojima bi kroz prezentaciju svih rodova policije i policijske opreme pokušali približiti mladima policijski poziv i animirati ih za rad u policiji.

 

Kako bi informaciju o natječaju približili što većem broju mladih s Istarske županije, informaciju o natječaju ustupamo svojim učenicima putem društvenih mreža svoje obrazovne ustanove. Natječaj traje do 15. kolovoza, a više informacija o natječaju možete pronaći na web stranici PU istarske  - Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini. Na web stranici je objavljena i vijest o novim uvjetima testiranja kandidata, kao i video poligona koji kandidati moraju proći na testiranju, a što bi također moglo biti zanimljivo onima koji se odluče prijaviti na natječaj - Obavijest kandidatima za zanimanje policajac/policajka.

 

28.5.2021.

Dragi učenici 8.r. i roditelji,

u nastavku su poveznice na kojima se mogu naći potrebne informacije o upisu u Školu za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu. 

Informacije o obrazovnim programima i upisima, uspjesima učenika i njihovih mentora: https://youtu.be/d2Hzoa7jq4w

Školski projekti

 
Jelovnik
 
VOZNI RED
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Zakoni i pravilnici
 
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 2. 2010.

Ukupno: 202038
 
Tablet ŠZŽ
 
E-dnevnik
 
UPISI U SREDNJU

 
Obnova škole
 
ROBOTIKA

 
Korisni linkovi

 
 > Profesionalna orijentacija
CMS za škole logo
Osnovna škola Juršići / Juršići, HR-52342 Juršići / os-jursici.skole.hr / ured@os-jursici.skole.hr
preskoči na navigaciju